Arte y Jaleo #4# La Caixa de Gel

Bon dia, BRO’S ūüĖ§ūüĖ§ūüĖ§. ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†¬†¬†#Article #d #Opini√≥ #1/19. del meu faccebok

Tremenda Banda de joves alacantins, que uneixen ast√ļcia, habilitat i ritmes amb un poder d’arrossegament, rock, heavy, combinant instruments que hi haur√† gent que no comprengui, per les seves pintakes , de segur els meus pares fliparien (a mi em v√©nen a la ment Kortatus, Sinistre, fins i tot els temps de quan els inhumans eren inhumans …), per√≤ cantant temes amb fonament, encara que els piqui un ou, i sense menysprear la llanguiment dels que reivindicaven all√† pel 55/60 …, i no van poder ni treure la estaca ūü§™ūü§™ūü§™ūüėāūüėāūüėāūü§™ūü§™ūü§™.Upsss, perd√≥. A m√©s de cantar els temes en valenci√† / catal√†, una mica m√©s que estrany a Alacant DC., un dels components, al qual jo vaig con√®ixer quan el nen!!! tot just tenia 7 anys,; √©s fill d’una companya de feina, ella de Valladolid i el pare d’Estocolm, (√©s un dir, sense especificar) i WASAL√Ä.
¬†¬†Fa uns 4 anys, vaig veure el seu primer v√≠deo musical i no …, no deixaven titella ni titellaire de l’√®poca final del PP amb majoria en canya dreta …, i us juro, de deb√≤, que no recordo els noms dels que em diuen que s√≥n els meus caps, (m√©s que res perqu√® no ho s√≥n i haur√≠em, no s√© com #encara, deixar-los clar que mai ho seran, o dirigen serho… blablabla); b√© , l’√ļ, ¬†baixet al qual van fer fora i va arribar una rossa de cabells llisos que crec va plorar o es va enfurismar quan es van ficar amb la seva vida personal … #Atet√ļ, jo estava en eixos moments complint un c√†stig de 6 mesos i un dia. Ra√≥ no √©s que la seva fos absoluta, per√≤ la meva, encara que major, tampoc ho era i despr√©s d’un tros de moobbin que va durar 2 llargu√≠ssims anys, i amb el suport d’uns pares incre√Įbles, vaig decidir que podia ser b√≤ ¬†el que m’oblidessin una mica, per√≤ jo a ella, MES. I escoltar aquesta banda, de la qual no malbarate ni el seu nom …, mmmm, la Caixa de gel, esperan√ßa, si, aix√≤ vaig sentir, esperan√ßa!!!
No els he seguit, assumptes personals i professionals i emocionals i blas blases.
Fa res, aquest mateix any, ni 5 dies fa, em va arribar aquest treball seu. Qui va dir qu√®, dels joves de la nostra edat ????…, jajaja, jo sempre ho ser√©, em va venir de s√®rie al moment de n√©ixer. #MORALEJA:
¬†¬• podran agradar, potser no. Als “nous progres”,
Als que sense arribar a ser-ho, opinen igual,
A aquests altres joves que puguin sentir-se atrets per saber que fan junts en un escenari una rasta darrere d’una bateria , un heavy amb un violoncel o un Cura√ßao amb guitarra si una oportunitat els doneu … #IMPOSSIBILE#. Ala…, Agur I molt bon d√≠a per tothom!!!
Text : d_paksart’19/gener

Autor: Paka

Soy una mujer Kreativa, desde el momento que nac√≠. Kreativa mente Kreativa. Mi mente rula, observa, visualiza y ya ve su pr√≥xima ‚ĄĘol√© ‚ĄĘ. Seguro que cada cual observa su interpretaci√≥n de lo creado.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Est√°s comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesi√≥n /  Cambiar )

Google photo

Est√°s comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesi√≥n /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Est√°s comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesi√≥n /  Cambiar )

Foto de Facebook

Est√°s comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesi√≥n /  Cambiar )

Conectando a %s